Ingrediente alese cu grijă:
Blatul:
8 ouă
210 g. faină
210 g. zahăr
un vârf sare
Crema:
500g. mascarpone
350g. ciocolată Finetti
Decor:
-pastă de zahăr
Preparare:
Blatul:
Se freacă cu mixerul foarte bine ouăle cu zahărul până își triplează volumul și devine o cremă densă și stabilă. Se adaugă făina in ploaie puțin câte puțin, amestecând cu grijă cu o lingură de lemn-de preferat. Când totul e gata se toarnă într-o formă de tort unsă cu unt și se dă la cuptorul încins la 180grade pentru cca. 25-30 minute.
Se lasă blatul pe un suport la răcit, după care se taie în trei parți egale.
Crema:
Brânza mascarpone se amesteca cu ciocolata foarte bine și se dă la rece. - aici nu am poze, promit ca voi arata la următorul tort cu o astfel de cremă.
Ultimul pas - se fac modele din pastă de zahăr- rețeta urmează sa o postez separat.
Frumos ambalat este gata de tăiere după ce și-a primit laudele cuvenite.
1 comentarii:
cat de talentata esti!
Trimiteți un comentariu