06 octombrie 2010

Crap la cuptor



Crap la cuptor




Ingrediente alese cu grijă:

-peşte crap ( câteva bucăţi dintr-un peşte mare)
-condimente : boabe de muştar, sare, piper, cimbru
-ulei de măsline



Preparare:

Într-o tavă ( de preferat ceramică), se aşează bucăţile de peştele spălat şi curăţat. Se unge cu ulei de măsline şi se condimentează bine de tot.

Dăm la cuptor pentru cca 40-50min.



Este un peşte gras şi merge de minune la cuptor doar cu condimente.

Garnitură putem servi orice legume doriţi. Eu am fier la aburi niste păstăi de mazăre, şi am asezonat cu usturoi.

Mai uşor nici că se poate :)


Poftă bună!

2 comentarii:

Pasi Colorati spunea...

incearca sa pui si coriandru pisat la peste, data viitoare. merge doar cu crap pt ca e un peste gras. nu incerca la alti pesti!
diseara fac si io peste! mniam-mniam

Andreea Alina spunea...

Am sa incerc.. yam yam

Trimiteţi un comentariu