18 august 2010

Apel umanitar

Va scriu in numele prietenei mele Apostol Simona Alexandra in varsta de 27 ani care are a fost diagnosticata in data de 03.08.2010 la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca cu determinari secundare pulmonare si renale bilateral, osteoliza arc lateral drept C3, mai pe inteles metastaze la plamani si rinichi(cancer).

Lupta cu aceasta boala crunta a inceput in 7 august 2008, atunci cand Alexandra avea doar 25 de ani si se casatorise de cateva luni, cand a fost diagnosticata cu cancer de col uterin stadiul 2B. In urma operatiei si a radioterapiei concomitent cu chimioterapie a reusit sa invinga aceasta boala.

Pe 29 iulie anul acesta a fost internata cu diagnosticul de pneumonie lob superior drept insa in urma tomografului , diagnosticul a fost de metastaze la plamani si rinichi.
Medicii au afirmat ca nu este o recidiva a cancerului de col uterin tratat ci este un cancer atipic rezultat in urma unei sensibilitati in zonele afectate, a unei imunitati scazute si a mai multor raceli.

Asadar, la nici 2 ani dupa ce a invins o data cancerul, Alexandra trebuie sa inceapa o noua lupta cu aceasta boala nemiloasa, lupta in care si voi, alaturi de mine si de prietenii ei, putem fi de mare ajutor.

Daca la prima incercare fondurile au fost suficiente pentru tratarea cancerului, acum se afla in imposibilitatea de a-si permite tratarea acestei boli.
Doresc sa mentionez ca singura ei sansa este o interventie rapida la Centrul Medical Anadolu din Istanbul, Turcia, deoarece un alt tratatment cu chimioterapie in tara ii este fatal. Costul aproximativ a tot ce inseamna aceasta interventie este de EUR 50.000.

Va rog din suflet intindeti o mana si salvati o viata care este mult prea frageda pentru a se sfarsi asa de rapid si tragic. Cu putin putem face atat de mult!!!

Conturile in care puteti face o donatie sunt:
RO26RZBR0000060010483006 cont in lei
RO10RZBR0000060010629958 cont in euro.
*titular cont Apostol Simona Alexandra

Site-ul dedicat Alexandrei este http://www.facebook.com/l/2d757m-7uYs2DU5pUWYn1Fhclnw;www.2230.ro (nu este inca finalizat 100 %), aici puteti vedea in timp real starea Alexandrei precum si poze cu ea.

Ajutati-o pe Alexandra sa traiasca!!!!
Va rog dati mail-ul mai departe catre cei care considerati ca ii pot intinde alaturi de noi o mana de ajutor Alexandrei!



Va multumesc anticipat.

Cristina

1 comentarii:

Anonim spunea...

Iti multumesc Andreea!
Cristina

Trimiteți un comentariu