
Ingrediente:
-1cană şi jumătate zahăr
-o cană şi jumătate apă
o jumătate cană ulei
o jumătate cană zahăr
nucă de cocos, scorţişoară şi 1 linguriţă bicarbonat
făină cât cuprinde
puţină miere pt uns
Preparare:
Zahărul( 1 şi 1/2) se arde caramel într-o cratiţă. Când e gata se adaugă apa şi se lasă la fiert până se topeşte zahărul. Se lasă să se răcească.
Când e gata se adaugă uleiul,jumatatea de cană de zahăr, nucă de cocos, scorţişoara şi bicarbonatul. Se adaugă făină cât să fie compoziţia ca la chec. Se coace în tava unsă şi tapetată.
Când s-a copt ungem prajitura cu miere şi presărăm nucă de cocos.
Poftă bună!
-1cană şi jumătate zahăr
-o cană şi jumătate apă
o jumătate cană ulei
o jumătate cană zahăr
nucă de cocos, scorţişoară şi 1 linguriţă bicarbonat
făină cât cuprinde
puţină miere pt uns
Preparare:
Zahărul( 1 şi 1/2) se arde caramel într-o cratiţă. Când e gata se adaugă apa şi se lasă la fiert până se topeşte zahărul. Se lasă să se răcească.
Când e gata se adaugă uleiul,jumatatea de cană de zahăr, nucă de cocos, scorţişoara şi bicarbonatul. Se adaugă făină cât să fie compoziţia ca la chec. Se coace în tava unsă şi tapetată.
Când s-a copt ungem prajitura cu miere şi presărăm nucă de cocos.
Poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu