Ingrediente alese cu grijă:
Aluat:
-180g. unt
-360g. făină
-2 ouă
-sare
Umplutură:
-şunculiţă
-ciuperci (cam 300g.)
-2cepe potrivite
-ulei măsline
-3ouă
-smântână 200g.
-sare
-piper
-caşcaval
Pentru aluat este foarte simplu: se amestecă totul într-un castron până se formează o cocă şi se dă la rece cca 30min. Între timp pregătim compoziţia.
Se taie ceapa mărunt mărunt şi se căleşte în 2linguri de ulei măsline.
Se taie şi ciupercile mărunt.
Se amestecă totul în tigaie foarte bine până scade zeama lăsată de ciuperci.
Şunculiţa se taie şi ea mărunt adăugând în tigaie la rumenit.
Pregătim tava cu unt.
Punem aluatul pe toată forma tăvii. Ridicăm cu mâna foarte bine aluatul pe toate marginile. Cu o furculiţă împungem pe toată suprafaţa aluatului. În cuptorul încins punem tava cu aluatul şi lăsăm cca 10minute. După ce a stat la cuptor, scoatem tava şi adaugăm toată compoziţia.
2 comentarii:
Vreau sa te rog, incearca sa pui cate o poza si cu o sectiune a preparatului....ar fi mult mai sugestiv pentru privitori. Multumesc si succes!
Merci de sugestie, chiar mi-ar placea sa fac, insa de multe ori nu mai apuc sa fac foto asa..ca deja e pe masa la mancat si s-a terminat toata sesiunea foto. Mai ales ca am o problema mare acasa cu iluminatul.. nu am mai deloc lumina naturala, iar becurile din dotare nu sunt cele mai bune pentru foto de calitate.
Trimiteți un comentariu