02 ianuarie 2012

Friganele



Bune pentru o dimineata de relaxare

Friganelele



La multi ani 2012!!!

Este a 2-a zi din noul an si tot mai vrem sa profitam la maxim de zilele de concediu. Dimineata trebuie sa fie speciala, nu doar pe fuga cu un sandwich si o cana de cafea. Ne trebuie rasfat culinar. In copilarie, primeam adesea la micul dejun friganele. Erau ceva extraordinar de gustoase si mereu combinatia perfecta de satios si "ceva dulce". Da, si era la prima ora a diminetii :)



Ingrediente alese cu grija:

- cateva felii de paine nu prea proaspata ( eu am facut 8 felii)
- o cana lapte
- 2 oua
- ulei pentru prajit.

Preparare:

Taiem painea felii, iar in 2 castronase punem laptele si respectiv oualele batute cu furculita.




Luam fiecare felie de paine si o trecem intai prin lapte apoi prin ou si punem in cratita la prajit. Lasam si pe o parte si pe alta la rumenit bine, iar apoi le scoatem.





Putem servii cu zahar tos, dulceata, gem sau cu ce va place alaturi de o cana de ceai sau lapte cald.




Pofta buna!



3 comentarii:

ama spunea...

ce pofta mi-ai facut de ele! neaparat trebuie sa mai fac si eu zilele astea :)

Andreea Alina spunea...

Daaa sunt atat de bune :)

Anonim spunea...

Le iubesc <3 :X :*. . sunt perfecte la micul dejun

Trimiteți un comentariu